ZUPA do wyboru:
- Rosół z makaronem,
- Pomidorowa z kluseczkami,
- Krem z pieczarek
MIĘSA do wyboru trzy rodzaje:
- Faszerowana pierś z indyka w sosie żurawinowym,
- Schab po szwajcarsku,
- Schab z pieczarkami,
- De Volaille,
- Filet z kurczaka zapiekany z serem i ananasem,
- Zrazy wieprzowe z sosie staropolskim,
- Karkówka w sosie pieczeniowym,
- Schab po myśliwsku,
- Filet Italia z mozarellą i sosem Pesto
DODATKI dwa do wyboru: Ziemniaki z wody, zmieniaki zapiekane, ćwiartki, frytki, kopytka, ryż
JARZYNA jedna do wyboru: Warzywa mix, brokuły, kalafior, fasolka szparagowa, buraczki zasmażane, kapusta modra
SURÓWKI dwie do wyboru: Marchewka z rodzynkami, Seler z ananasem, Buraczki, Ogórek kiszony z papryką i cebulką, Wiosenna, Z białej kapusty
|
PRZYSTAWKI pięć do wyboru:
- Schab w maladze ze śliwką
- Jajka na szynce w sosie tatarskim
- Tymbaliki /drobiowe lub wieprzowe/,
- Półmisek mięs pieczonych /karkówka, rolada z boczku, schab/,
Pstrąg w galarecie,
- Galantyna z kurczaka,
- Łosoś po kaszubsku,
- Śledź w oleju,
- Sałatka jarzynowa,
- Sałatka hawajska,
- Sałatka grecka,
- Sałatka gyros,
- Śledź po staropolsku,
- Dorsz po grecku
DIPY dwa do wyboru: ćwikła, coctailowy, chili, czosnkowy, tatarski DANIE NA GORĄCO PO POŁNOCY dwa do wyboru: Bogracz, Boeuf Strogonow, Bigos, Barszcz z pasztecikiem, Pieczone udka
|