Zapraszamy w godzinach 12.00 - 22.00

WIGILIE FIRMOWE

Zestaw I

Zestaw I /72zł za osobę/

OBIAD: Barszcz z uszkami lub zupa rybna, Dorsz w sosie borowikowym, ziemniaki zapiekane, surówki

PRZEKĄSKI: Pstrąg w galarecie, Śledź w oleju, Łazanki z grzybami, Mix pierogów domowych, Łosoś po kaszubsku, Sałątka tradycyjna, Sałatka z wędzonym łososiem

Ciasto z naszego wypieku /szarlotka, sernik/, 0,33l. soku, kawa i herbata bez ograniczneń.

 

Zestaw II

Zestaw II /103zł za osobę/

 

OBIAD: Barszcz z pasztecikiem lub zupa rybna, Filet Italia, Półmisek rybny /karp, dorsz, sola, sandacz/ ziemniaki, zestaw surówek

PRZEKĄSKI: Mięsa pieczone, Łosoś po kaszubsku, Śledź w śmietanie, Pstrąg w galarecie, Tatar z wędzonego łososia, Dorsz po grecku, Wigilijna kapusta z grzybami, Mix pierogów domowych, Sałatka tradycyjna, Sałatka z fetą

Ciasto z naszego wypieku /szarlotka, sernik/, 0,33l. soku, kawa i herbata bez ograniczneń.

 

LUB MENU WEDŁUG PROPOZYCJI PODANYCH PONIŻEJ, DO UZGODNIENIA

ZUPY DRUGIE DANIA
  • Rosół z makaronem
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem
  • Bogracz
  • Krem z brokuł
  • Krem z pora
  • Hiszpańska pomidorowa
  • Pieczarkowa
  • Zupa z borowików
  • Zupa rybna
  • Barszcz z uszkami

DANIA KOLACYJNE

  • Schab w maladze
  • Półmisek wiejski /Paszet pieczony, salceson, kiełbasa wiejska,
    mięsa pieczone, szynka, smalec domowy
  • Galantyna z kurczaka
  • Pałka z udka pieczona
  • Tymbalik drobiowy
  • Tymbalik rybny
  • Pasztet Mazurski
  • Półmisek mięs
  • Półmisek serów
  • Carpaccio z polędwicy wołowej w pieprzu podana na
    oliwie czosnkowej z parmezanem i kaparami
  • Łosoś po kaszubsku
  • Dorsz po grecku
  • Pstrąg w galarecie
  • Śledź w śmietanie
  • Smażony pstrąg
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka na ryżu z kurczakiem na słodko
  • Sałatka gyros
  • Sałatka grecka
  • Sałatka z fetą
  • Sałatka z salami
  • Sałatka z grilowanym łososiem
  • Sałatka z wędzonym łososiem
  • Sałatka z tuńczykiem
  • Tatar z wędzonego łososia
  • Łosoś wędzony z mascarpone 4szt.
  • Jajka w szynce na sosie tatarskim 2 połówki
  • Pieczywo, masełko
  • Wigilijna kapusta z grzybami
  • Karp smażony
  • Bigos
  • Dorsz po grecku
  • Tartaletki z pastą tuńczykową/szynkową 1szt.
  • Kotlet z piesi kurczaka
  • Kotlet schabowy z pieczarkami
  • Kotlet typu szwajcar
  • De Volaille
  • Schab po myśliwsku
  • Filet Italia z mozarellą i sosem Pesto
  • Kieszonki z kurczaka faszerowane fetą, szpinakiem i czonskiem w sosie śmietanowym
  • Wyśmienita polędwica wieprzowa z cukinią, serem feta i Pesto
  • Zrazy wołowe
  • Zrazy z karkówki
  • Kurczak zionący ogniem
  • Medaliony z polędwicy wieprzowej w sosie pieczarkowym
  • Warkoczyk z polędwicy wieprzowej w sosie pieczeniowym
  • Schab po parysku
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
  • Udziec pieczony wieprzowy
  • Pierś z kaczki w sosie własnym lub żurawinowym

RYBY

  • Łosoś w sosie maślano-cytrynowym z migdałami
  • Sandacz w sosie borkowikowym
  • Dorsz w sosie borowikowym
  • Ziołowa sola z migdałową nutką
  • Sola w aromatycznym sosie kawiorowym
  • Sola z pietruszą i czosnkiem w panierce
  • Pstrąg smażony
  • Halibut smażony
  • Zrazy wołowe
  • Karp smażony
Dodatki: Ziemniaki zapiekane, ćwiartki ziemniaków, frytki, ryż, surówki
Sok, kawa lub herbata
     
     

demo

Projekt i realizacja IT Vinci Studio sp. z o.o.      Copyright 2017  Wszelkie prawa zastrzeżone.