Zapraszamy w godzinach 12.00 - 22.00

ZESTAWY OBIADOWO KOLACYJNE

 

Zestaw I

ZUPA: Rosół z makaronem

II DANIE: De Volaille, Kotlet schabowy z pieczarkami.

DODATKI: Ziemniaki do wyboru; zapiekane lub z wody, zestaw surówek.

NAPOJE: Sok 0,33l, kawa, herbata.

DESER: Sernik, szarlotka /ciasta własnego wypieku/.

KOLACJA: Jajka w szynce na sosie tatarskim, Pstrąg w galarecie, Pasztet Mazurski, Sałatka gyros, Pieczywo mieszane, masło, sosy.

Koszt: 87zł za osobę

 

Zestaw II

ZUPA: Borowikowa

II DANIE: Polędwiczki w sosie borowikowym, Filet z kurczaka z serem i ananasem.

DODATKI: Ziemniaki do wyboru; zapiekane lub z wody, zestaw surówek.

NAPOJE: Sok 0,33l, kawa, herbata

DESER: Sernik, szarlotka /ciasta własnego wypieku/.

KOLACJA: Jajka w szynce na sosie tatarskim, Pstrąg w galarecie, Półmisek mięs pieczonych, Sałatka z kurczakiem, Pieczywo mieszane, masło, sossy

Koszt: 91zł za osobę

 

Zestaw III

ZUPA: Cebulowa francuska z grzanką.

II DANIE: Filet Itialia, Wyśmienita polędwica z cukinią i serem feta.

DODATKI: Ziemniaki do wyboru; zapiekane lub z wody, zestaw surówek.

NAPOJE: Sok 0,33l, kawa, herbata.

DESER: Sernik, szarlotka /ciasta własnego wypieku/.

KOLACJA: Jajka w szynce na sosie tatarskim, Dorsz po grecku, Sałatka tradycyjna, Sałatka z fetą, Pieczywo mieszane, masło, sosy

Koszt: 97zł za osobę

 

Zestaw IV

ZUPA: Barszcz z pasztecikiem lub rosół z makaronem.

II DANIE: De Volaille, Wyśmienita polędwica z cukinią i serem feta.

DODATKI: Ziemniaki do wyboru; zapiekane lub z wody, zestaw surówek.

NAPOJE: Sok 0,33l, kawa, herbata.

DESER: Sernik, szarlotka /ciasta własnego wypieku/.

KOLACJA: Galantyna z kurczaka, Półmisek mięs pieczonych, Pasztet Mazurski /naszego wypieku/, Tatar z wędzonego łososia lub carpaccio z łososia, Sałatka gyros, Sałatka tradycyjna, Pieczywo mieszane, masło, sosty

Koszt: 107zł za osobę

 

Zestaw V

ZUPA: Borowikowa

II DANIE: Łosoś z grilla w sosie maślano-cytrynowym, Zrazy wołowe w sosie własnym, De Volaille.

DODATKI: Ziemniaki do wyboru; zapiekane lub z wody, ryż, zestaw surówek, warzywa blanszowane.

NAPOJE: Sok 0,33l, kawa, herbata.

DESER: Sernik, szarlotka /ciasta własnego wypieku/.

KOLACJA: Półmisek wiejski, Pstrąg w galarecie, Sałatka gyros, Łosoś wędzony mascarpone, Tatar wołowy lub carpaccio z polędwicy wołowej w pieprzu podana na oliwie czosnkowej z parmezanem i kaparami, Sałatka tradycyjna, Pieczywo mieszane, masło, sosy

Koszt: 122zł za osobę

demo

Projekt i realizacja IT Vinci Studio sp. z o.o.      Copyright 2017  Wszelkie prawa zastrzeżone.