Zestaw I /100zł za osobę/
OBIAD: Barszcz z uszkami lub zupa rybna.
PRZEKĄSKI: Pstrąg w galarecie, Śledź w oleju, Łazanki z grzybami, Mix pierogów domowych, Łosoś po kaszubsku, Sałatka tradycyjna, Sałatka z wędzonym łososiem
Ciasto z naszego wypieku /szarlotka/, 0,33l. soku, kawa, herbata bez ograniczneń.
Zestaw II /130zł za osobę/
OBIAD: Barszcz z pasztecikiem lub zupa rybna.
PRZEKĄSKI: Mięsa pieczone, Łosoś po kaszubsku, Śledź w śmietanie, Pstrąg w galarecie, Tatar z wędzonego łososia, Dorsz po grecku, Wigilijna kapusta z grzybami, Mix pierogów domowych, Sałatka tradycyjna, Sałatka z fetą
Ciasto z naszego wypieku /szarlotka/, 0,33l. soku, kawa, herbata bez ograniczneń.
LUB MENU WEDŁUG PROPOZYCJI PODANYCH PONIŻEJ, DO UZGODNIENIA
ZUPY |
|
DRUGIE DANIA |
- Rosół z makaronem
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
- Bogracz
- Krem z brokuł
- Krem z pora
- Hiszpańska pomidorowa
- Pieczarkowa
- Zupa z borowików
- Zupa rybna
- Barszcz z uszkami
DANIA KOLACYJNE
- Schab w maladze
- Półmisek wiejski /Paszet pieczony, salceson, kiełbasa wiejska,
mięsa pieczone, szynka, smalec domowy
- Galantyna z kurczaka
- Pałka z udka pieczona
- Tymbalik drobiowy
- Tymbalik rybny
- Pasztet Mazurski
- Półmisek mięs
- Półmisek serów
- Carpaccio z polędwicy wołowej w pieprzu podana na
oliwie czosnkowej z parmezanem i kaparami
- Łosoś po kaszubsku
- Dorsz po grecku
- Pstrąg w galarecie
- Śledź w śmietanie
- Smażony pstrąg
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka na ryżu z kurczakiem na słodko
- Sałatka gyros
- Sałatka grecka
- Sałatka z fetą
- Sałatka z salami
- Sałatka z grilowanym łososiem
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z tuńczykiem
- Tatar z wędzonego łososia
- Łosoś wędzony z mascarpone 4szt.
- Jajka w szynce na sosie tatarskim 2 połówki
- Pieczywo, masełko
- Wigilijna kapusta z grzybami
- Karp smażony
- Bigos
- Dorsz po grecku
- Tartaletki z pastą tuńczykową/szynkową 1szt.
|
|
- Kotlet z piesi kurczaka
- Kotlet schabowy z pieczarkami
- Kotlet typu szwajcar
- De Volaille
- Schab po myśliwsku
- Filet Italia z mozarellą i sosem Pesto
- Kieszonki z kurczaka faszerowane fetą, szpinakiem i czonskiem w sosie śmietanowym
- Wyśmienita polędwica wieprzowa z cukinią, serem feta i Pesto
- Zrazy wołowe
- Zrazy z karkówki
- Kurczak zionący ogniem
- Medaliony z polędwicy wieprzowej w sosie pieczarkowym
- Warkoczyk z polędwicy wieprzowej w sosie pieczeniowym
- Schab po parysku
- Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
- Udziec pieczony wieprzowy
- Pierś z kaczki w sosie własnym lub żurawinowym
RYBY
- Łosoś w sosie maślano-cytrynowym z migdałami
- Sandacz w sosie borkowikowym
- Dorsz w sosie borowikowym
- Ziołowa sola z migdałową nutką
- Sola w aromatycznym sosie kawiorowym
- Sola z pietruszą i czosnkiem w panierce
- Pstrąg smażony
- Halibut smażony
- Zrazy wołowe
- Karp smażony
Dodatki: Ziemniaki zapiekane, ćwiartki ziemniaków, frytki, ryż, surówki Sok, kawa lub herbata |
|
|
|
|
|
|