Zestaw I (obiad - 1,25 porcji mięsa/osoba)
ZUPA: Rosół z makaronem
II DANIE: De Volaille, Kotlet schabowy z pieczarkami.
DODATKI: Ziemniaki do wyboru; zapiekane lub z wody, zestaw surówek.
NAPOJE: Napoje niegazowane, kawa, herbata.
DESER: Szarlotka /ciasta własnego wypieku/.
KOLACJA: Jajka w szynce na sosie tatarskim, Pstrąg w galarecie, Pasztet Mazurski, Sałatka gyros, Pieczywo mieszane, masło, sosy.
Koszt: 163 zł za osobę
Zestaw II (obiad - 1,25 porcji mięsa/osoba)
ZUPA: Borowikowa
II DANIE: Polędwiczki w sosie borowikowym, Filet z kurczaka z serem i ananasem.
DODATKI: Ziemniaki do wyboru; zapiekane lub z wody, zestaw surówek.
NAPOJE: Napoje niegazowane, kawa, herbata
DESER: Szarlotka /ciasta własnego wypieku/.
KOLACJA: Jajka w szynce na sosie tatarskim, Pstrąg w galarecie, Półmisek mięs pieczonych, Sałatka z kurczakiem, Pieczywo mieszane, masło, sossy
Koszt: 173 zł za osobę
Zestaw III (obiad - 1,25 porcji/osoba)
ZUPA: Cebulowa francuska z grzanką.
II DANIE: Filet Itialia, Wyśmienita polędwica z cukinią i serem feta.
DODATKI: Ziemniaki do wyboru; zapiekane lub z wody, zestaw surówek.
NAPOJE: Napoje niegazowane, kawa, herbata.
DESER: Szarlotka /ciasta własnego wypieku/.
KOLACJA: Jajka w szynce na sosie tatarskim, Dorsz po grecku, Sałatka tradycyjna, Sałatka z fetą, Pieczywo mieszane, masło, sosy
Koszt: 183 zł za osobę
Zestaw IV (obiad - 1,25 porcji/osoba)
ZUPA: Barszcz z pasztecikiem lub rosół z makaronem.
II DANIE: De Volaille, Wyśmienita polędwica z cukinią i serem feta.
DODATKI: Ziemniaki do wyboru; zapiekane lub z wody, zestaw surówek.
NAPOJE: Napoje niegazowane, kawa, herbata.
DESER: Szarlotka /ciasta własnego wypieku/.
KOLACJA: Galantyna z kurczaka, Półmisek mięs pieczonych, Pasztet Mazurski /naszego wypieku/, Tatar z wędzonego łososia lub carpaccio z łososia, Sałatka gyros, Sałatka tradycyjna, Pieczywo mieszane, masło, sosty
Koszt: 193 zł za osobę
Zestaw V (obiad - 1,25 porcji/osoba)
ZUPA: Borowikowa
II DANIE: Łosoś z grilla w sosie maślano-cytrynowym, Zrazy wołowe w sosie własnym, De Volaille.
DODATKI: Ziemniaki do wyboru; zapiekane lub z wody, ryż, zestaw surówek, warzywa blanszowane.
NAPOJE: Napoje niegazowane, kawa, herbata.
DESER: Szarlotka /ciasta własnego wypieku/.
KOLACJA: Półmisek wiejski, Pstrąg w galarecie, Sałatka gyros, Łosoś wędzony mascarpone, Tatar wołowy lub carpaccio z polędwicy wołowej w pieprzu podana na oliwie czosnkowej z parmezanem i kaparami, Sałatka tradycyjna, Pieczywo mieszane, masło, sosy
Koszt: 225 zł za osobę